Tjänster

Vi utför mer än bara håltagning och rivning men inom dessa områden är vi experter

Vi utför all typ av håltagning i tex betong, tegel, granit, stenmaterial men även i trä, gips och  kakel. Vi borrar med kärnborrmaskiner alla dimensioner och alla tjocklekar inomhus som utomhus. Vi borrar för tex el, vvs och ventilations installationer eller enligt önskemål. Vi sågar med golv, vägg och handsågar. Inom tung rivning har vi robotar som kan bila, klippa, gräva och ett gripdon för rivning av lättare konstruktioner som trä, gips och ventilation. Robotarna tar sig lätt runt inomhus utan att skada golv eller omgivning. Vi har även bobcat för att effektivt transportera bort rivningsmassor i trånga utrymmen. Vi utför även mindre rivningar med handhållna bilmaskiner och tigersågar där andra redskap inte går att använda. Vi erbjuder även mycket mer, tveka inte och hör av er. Har ni ett problem har vi lösningen.

Robotbilning/RobotRivning

Vi har två olika robotar som är extremt effektiva på att riva och bila betong/tegel och även gips och trä konstruktioner som väggar, golv och tak. Dessa robotar väger inte mer än att de går att transportera i hissar och går utmärkt att arbeta inomhus även i känsliga miljöer utan att göra skada på golv eller omgivning.

Väggsågning

I de flesta fall sågas större hål/öppningar då detta är det effektivaste sättet att göra nya dörröppningar i t.ex. betongväggar, tegelväggar, granit.

Vi har olika sågar samt även handsågar där vi väljer maskiner efter vilken typ av arbetet kräver.

Borrning

Med våra kärnborrutrsutningar klarar vi av att ta hål i alla olika storlekar från 20mm och uppåt. Vi borrar för el, vvs och ventilations installationer. Vi klarar att borra genom valv, vägg, tak, gradborrning. Vår utrustning är effektiv och modern.

Utlastning / Bobcat

Vid tung rivning eller mycket rivningsmassor  har vi en liten smidig bobcat som tar sig in i alla små utrymmen och utklassar alla andra maskiner i smidighet och effektivtet.

Golvsågning

Vi utför även all typ av sågningar genom valv/platta för nya öppningar eller tex ny rördragning för avlopp och vatten.

Diverse

Vi utför även mycket mer än inom betonghåltagning och rivning. Kontakta oss.