Om oss

Kort presentation om oss och vår historia till idag

TF Borrtjänst bildades 2002 av Torbjörn och Fredrik som tillsammans jobbat inom branschen i många år.

2006 tog vi på oss vårt första stora projekt - Universum i Umeå totalrenoverades och i och med det anställdes Per. Rivningsmassor skyfflades ut när väggar och valv revs och som mest transporterades 4st 20 kubik flak ut varje dag med mestadels tegelmassor. TF-Borrtjänst utförde all rivning och håltagning.

Företaget tog kort därefter nästa stora uppdrag att utföra rivning och håltagning av Universitets byggnad LU1, en huskropp på 5 våningar.  Under tiden projektet pågick medverkade vi i en lanseringsvideo för Brokk rivningsrobotar - i denna video kan man se hur vi arbetar med rivning i Universitetsbyggnad LU1 år 2007.

Sedan dess har vi tagit oss ann flera stora ombyggnationer i Umeå där vi har utfört all håltagning/rivning.  Tex Lindellhallen 2007, Kårhuset 2009, och SLU 2012 på Universitetet alla projekt i mångmiljonklassen där har vi utfört all håltagning och betongrivning som underentreprenad till de stora byggföretagen i Umeå.

Andra stora projekt vi har haft genom åren är, Dragonskolan 2010, Gamla Vasa hotellet 2011, Nordmalings Badhus 2011, Universitetssjukhus Byggnad 7 2013, Badhuset Navet 2015, Migrationsverket 2017 och nu senast jobbar vi med all håltagning/rivning i Skärgårdsskolan i Holmsund 2019.

Idag är vi ett företag på 2 personer med över 20 års erfarenhet som klarar alla typer av objekt stora som små eftersom vi är effektiva och mycket kunniga inom vårt område.