Tjänster

Vi utför mer än bara håltagning och rivning men inom dessa områden är vi experter

Vi utför håltagning i betong, tegel, granit, stenmaterial och även i trä och gips.

Vi borrar med kärnborrmaskiner alla dimensioner och alla tjocklekar inomhus som utomhus. Vi borrar för el, vvs och ventilations installationer eller enligt önskemål.

Vi sågar med golv, vägg och handsågar.

Inom tung rivning har vi robotar som kan bila, klippa, gräva och ett gripdon för rivning av lättare konstruktioner som trä, gips och ventilation.

 Robotarna tar sig lätt runt inomhus utan att skada golv eller omgivning.

Vi har även bobcat för att effektivt transportera bort rivningsmassor.

Vi utför även mindre rivningar med handhållna bilmaskiner och tigersågar där andra redskap inte går att använda.

Robot rivning

Vi har två olika robotar som är extremt effektiva på att riva och bila betong/tegel och även gips och trä konstruktioner som väggar, golv och tak. Dessa robotar väger inte mer än att de går att transportera i hissar och går utmärkt att arbeta inomhus även i känsliga miljöer utan att göra skada på golv eller omgivning.

Väggsågning

I de flesta fall sågas större hål/öppningar då detta är det effektivaste sättet att göra nya dörröppningar i tex betongväggar/tegelväggar eller andra sten material.

Vi har olika sågar samt även handsågar där vi väljer maskiner efter vilken typ av arbetet kräver. Eftersom vi äger alla maskiner själva klarar vi av alla jobb utan några som helst problem och kan hålla nere kostnaderna mot kunderna.

Utlastning / Bobcat

Vi har en Bobcat för ut transport av rivnings massor.

Servicebussar

Ni kanske känner igen våra servicebussar. Vi har stora bussar som klarar av att transportera all nödvändig utrustning på plats för att utföra jobbet.

Golvsågning

Med golvsågar kan vi såga upp hål i golv, platta eller såga för att fälla ned rör eller kablar i plattan. Vi kan såga igenom helt eller såga igenom delvis och bila bort helt enligt kunds önskemål. Vi har sågar för att såga stora hål som att såga i små trånga utrymmen. Ni behöver inte bekymra er utan vi vet exakt vad som behövs till vad ni önskar få gjort.

Kärnborrutrustning

Med våra kärnborrutrsutningar klarar vi av att ta hål i alla olika storlekar från 20mm ända upp till 650mm. Vi borrar för el, vvs och ventillations installationer. Vår utrustning är effektiv och snabb.