MASKINER

Vi har utrustning för säker och effektiv håltagning/rivning. Nedan finns urval av vad vi utför.

Bilningsrobotar

Vi har två olika robotar som är extremt effektiva på att riva och bila betong/tegel. Vi har även betongsax som är extremt tyst och effektiv på att riva betong inomhus. Vi kan också riva gips, trä och metall konstruktioner tex väggar, golv och tak med ett speciellt verkty. Dessa robotar väger inte mer än att de går att transportera i hissar och går utmärkt att arbeta inomhus även i känsliga miljöer utan att göra skada på golv eller omgivning.

Väggsågning

I de flesta fall sågas större hål/öppningar då detta är det effektivaste sättet att göra nya dörröppningar eller hål. Vi har olika sågar samt även handsågar där vi väljer maskiner efter vilken typ av arbetet kräver. Eftersom vi äger alla maskiner själva klarar vi av alla jobb utan några som helst problem och kan hålla nere kostnaderna mot kunderna.

Kärnborrning

Med våra kärnborrutrsutningar klarar vi ta hål i alla olika storlekar från 20mm ända upp till minst 650mm och tom större om det skulle behövas. Vi kan borra hur djupt som helst. Vi borrar för el insallationer, vvs och ventillation men kan så klart även borra helt enligt era önskemål. Vi tar hål i golv, väggar tak. Vår utrustning är effektiv och snabb.

Bobcat

Vi har bobcat som kan köras inomhus och utomhus och som är otroligt effektiv på att forsla bort massor vi rivit med tex våra bilningsrobotar. Med bobcat kan vi manuvrera på trånga utrymme och svänga runt på en femöring vilket gör den otroligt effektiv.

Golvsågar

Med golvsågar kan vi såga upp hål i golv, platta eller såga för att fälla ned rör eller kablar i plattan. Vi kan såga igenom helt eller såga igenom delvis och bila bort helt enligt kunds önskemål. Vi har sågar för att såga stora hål som att såga i små trånga utrymmen. Ni behöver inte bekymra er utan vi vet exakt vad som behövs till vad ni önskar få gjort.

Servicebussar

Ni kanske känner igen våra servicebussar. Vi har stora bussar som klarar av att transportera all nödvändig utrustning på plats för att utföra jobbet.